Чт, 2024-04-25, 15:31
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2020 » Лютий » 4 » Скільки прибутків в Google приносить YouTube
10:49
Скільки прибутків в Google приносить YouTube

 Корпорація Google розкрила дані про виручку відеохостингу YouTube в звітності за четвертий квартал минулого року. Такі дані компанія розкриває вперше в історії, пише CNBC.

Реклама на YouTube в 2019 році принесла Google близько $15,15 млрд. На четвертий квартал припало $4,72 млрд виторгу. У 2018-му на рекламі Google заробила близько $11,16 млрд. На останній квартал тоді припало приблизно $3,61 млрд.

 Представник Google відмовився повідомити CNBC, яку частку виручки від реклами на YouTube отримують творці відеоконтенту. Однак фінансовий директор компанії Рут Порет повідомляла, що їм йде «більша частина» цих грошей, відзначає видання.

При цьому доходи YouTube з інших джерел окремо не вказані, що робить оцінку реального прибутку сервісу складним завданням.

Reuters зазначає, що інформація про виручку YouTube «розчарувала» аналітиків. «Зразкові оцінки» цього показника досягали $25 млрд. «Вражаючою» виручку в спілкуванні з агентством назвав тільки аналітик Wedbush Securities Майкл Пактер. Решта опитаних з ним не погодилися.

Категорія: Бізнес і виробництво | Переглядів: 1482 | Додав: adminA | Теги: Google, Youtube, прибуток | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]