Пт, 2024-04-19, 02:43
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2021 » Листопад » 24 » Смачні інновації у косметології: натуральна косметика
14:16
Смачні інновації у косметології: натуральна косметика

Смачні інновації у косметології: натуральна косметика

Використання рослинних екстрактів у косметиці не є новим рішенням, але на хвилі повернення до природи останнім часом на ринку з'являється все більше продуктів на основі овочів, зернових, спецій або трав. До речі, говорячи про сучасну косметику слід зауважити, що перейшовши за посиланням https://suemade.com/for-face/ ви зможете швидко та вигідно замовити все необхідне для догляду за обличчям. Косметика для обличчя, у тому числі і для проблемної шкіри, тут представлена в широкому асортименті а головне — вся натуральна.

натуральна косметика

Біодинамічне сільське господарство поєднує в собі елементи антропософії, космології та філософії. У зв'язку з нашою сучасною модою на органічні продукти, концепція цілісної натуральної косметики чи біодинамічної косметики не повинна дивувати нас.

Косметика із кухні

Мате

Чай мате – "зелене золото Японії" – це порошок зеленого чаю з характерним інтенсивним ароматом та глибоким смаком, цінний для здоров'я. Що відрізняє мате чай, так це його вміст антиоксидантів у порівнянні зі звичайним зеленим чаєм. Чай багатий на катехіни - найсильніші антиоксиданти. Замінює антибактеріальні та противірусні засоби, а також зміцнює імунну систему. Чай мате - це багатство EGCG (епігаллокатехін галлат), похідного катехіну з сильним протираковим ефектом.

Мал

Має давні традиції використання у косметиці. Активні сполуки, виділені з рисових пагонів, включають:

  • фітостероли;
  • оризанол (комплекс складних ефірів ферулової кислоти, стерини і станоли);
  • вітаміни групи В.

Екстракт рису можна знайти в косметиці для зрілої шкіри, що вимагає регенерації.

Капуста

Народна медицина давно використовує листя капусти як протиотруту від ударів, виразок та подразнень шлунка. Листя зеленої капусти є джерелом вітаміну U (метилсульфоніометіонін), який захищає шкіру, покращує рубцювання пошкодженої в результаті саден шкіри, прискорюючи її регенерацію. Вітамін U використовується в косметиці для чутливої та алергічної шкіри.

Спеції

Як білий, і чорний перець є плодами однієї й тієї рослини, з тією різницею, що білий перець - це стиглий плід з віддаленої капсулою, а чорний перець незрілий і сушений. Екстракт перцю характеризуються антисептичними, антибактеріальними, сечогінними, спазмолітичними властивостями, запобігає харчовому отруєнню, полегшує нездужання з боку системи травлення. Косметика, що містить екстракт перцю, здійснює на шкіру антибактеріальну, антиоксидантну та очищувальну дію.

натуральна косметика

Кіноа

Його екстракт використовується в кондиціонерах для волосся, шампунях, бальзамах для тіла, кремах для обличчя.

Олія амаранту

Характерна особливість олії амаранту в неомилюваній фракції сквалена. Олія амаранту добре діє як пом'якшувальний засіб. Вона діє проти старіння, проти зморшок, покращує еластичність шкіри, зміцнює та відновлює.

Категорія: Мода і краса | Переглядів: 1355 | Додав: admin | Теги: косметика, натуральна, органічна | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]