Пт, 2024-04-19, 07:58
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2021 » Серпень » 3 » Смартфони Pixel 6 - Pingvin.Pro показала Google. ВІДЕО
00:31
Смартфони Pixel 6 - Pingvin.Pro показала Google. ВІДЕО

Google смартфон Pixel 6 Pingvin.Pro Компанія Google показала дизайн майбутніх смартфонів Pixel 6 та Pixel 6 Pro. Виклала трохи інформації на своєму сайті. Хоча офіційна презентація запланована на осінь 2021 року.

Обидві моделі матимуть заокруглені краї екранів. Механічні кнопки будуть розміщені з правого боку, і вони є ширшими – тобто щось на кшталт кнопок в смартфонах iPhone. Наскільки зрозуміло, рама буде металевою, швидше за все з алюмінію, а тилова панель зі скла.

Головною відмінною рисою дизайну є тилова камера. Фронтальна камера розміщена в отворі, вгорі посередині екрана. Кожна модель матиме три варіанти кольорів. Для Pіxel 6 Pro – золотистий, сріблястий та чорний, а для Pixel 6 – рожеве золото, зелений та чорний.

Всередині кожного смартфона буде чіп власного виробництва – Google Tensor. За словами компанії, він надасть високу швидкість та безпечність під час використання смартфона. Також варто звернути увагу на те, що ці смартфони стануть першими у світі, які представлять на новій версії операційної системи Android 12.

 

Категорія: Технології та IT | Переглядів: 1373 | Додав: admin | Теги: Google, Pixel 6, Pingvin.Pro, смартфон | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]