Пт, 2024-03-29, 10:04
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2014 » Грудень » 29 » СМИ: в Адриатическом море на месте крушения теплохода найдены тела четверых погибших
13:57
СМИ: в Адриатическом море на месте крушения теплохода найдены тела четверых погибших

Італійські та грецькі рятувальники евакуювали 211 осіб з порома Norman Atlantic на вантажні судна, які перебувають поблизу. Деяких людей вже відправили вертольотами в італійські лікарні. Про це повідомило грецьке державне телебачення "НЕРІТ", передає ТАСС.

За останніми даними, на поромі залишаються 256 осіб, яких поступово евакуюють. Всього на борту судна перебувало 478 людей.

Протягом ночі тричі робилися спроби почати буксирувати пором до італійського узбережжя, але, як повідомляється, всі вони виявилися невдалими: лопалися троси. Під час тимчасового поліпшення погодних умов Італійський центр порятунку пасажирів, який керує операцією з евакуації пасажирів порома, спробував реалізувати альтернативний план "Б", який полягає у масовому пересадження пасажирів і членів команди на італійський військовий корабель, який перебуває поблизу, проте посилення вітру завадило цьому плану.

Грецька та італійська влада підтвердили інформацію про одного загиблого - громадянина Греції. Він стрибнув за борт, рятуючись від вогню. Також повідомляється про двох потерпілих.

Італійська сторона заявила, що операцію з гасіння вогню на поромі завершено, однак грецька сторона офіційно підтверджує лише, що "пожежу локалізовано, вогонь узято під контроль". На борт порома прибув медичний персонал для надання допомоги пасажирам.

У рятувальній операції беруть участь судно Берегової охорони Італії, 10 вантажних суден, вертольотоносець ВПС Італії. Працюють два італійських гелікоптери "Супер Пума" і один грецький рятувальний вертоліт.

Нагадаємо, пором Norman Atlantic загорівся вранці 28 грудня на шляху з грецького порту Патри в італійську Анкону. За попередніми даними, пожежа почалася на палубі, де розташовано понад 200 автомобілів.

Категорія: Суспільство та політика | Переглядів: 11099 | Додав: admin | Теги: крушения теплохода, адриатическое море | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]