Пт, 2024-03-29, 09:52
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2019 » Травень » 15 » Сонце та окуляри - варто розвіяти про них такі міфи
11:35
Сонце та окуляри - варто розвіяти про них такі міфи

Сенсорний орган часто викликає багато запитань. Давайте розвіємо популярні міфи.

Молоді люди більш схильні до дії ультрафіолету

Факт: близько 50% впливу ультрафіолетових променів протягом усього життя відбувається до 18 років. Це пов'язано з тим, що молодь проводить більше часу на вулиці, у неї великі зіниці, більш чіткі лінзи та мало хто носить сонцезахисні окуляри або капелюхи. Тому дуже важливо з раннього дитинства привчати дітей до окулярів. Нагадаємо, що на відміну від нашої шкіри, наші очі найбільш схильні до впливу ультрафіолетового випромінювання рано вранці та під кінець сонячного дня.

Немає необхідності турбуватися про УФ-промені, коли на вулиці хмарно

МІФ: понад 90% ультрафіолетових променів проникають крізь хмари. Навіть в похмуру погоду очі схильні до дії ультрафіолетових променів, які також відбивається від поверхонь, таких як вода, сніг, бетон, пісок та скло

Більшість сонцезахисних окулярів блокують 100% ультрафіолетового випромінювання

МІФ: Не всі сонцезахисні окуляри створені однаково. Багато недорогих лінз для сонцезахисних окулярів мають недостатній захист (переконайтеся, що на етикетці зазначено 100 % захист від УФА та УФБ). 45% ультрафіолетових променів все ще можуть потрапити в очі тим, хто носить сонцезахисні окуляри. Зауважимо, що велика оптика забезпечує максимальний захист.

Окуліст може дати конкретні рекомендації, щоб переконатися, що очі добре захищені від шкідливого впливу УФ-випромінювання. Комплексне обстеження очей може виявити ранній початок стану здоров'я очей, яке може не мати явних симптомів.

Категорія: Мода і краса | Переглядів: 1563 | Додав: adminA | Теги: окуляри, Міф, сонце | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]