Пт, 2024-04-19, 18:49
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2017 » Січень » 16 » Сприяти розвитку україномовного розділу "Вікіпедії" доручив органам влади Гройсман
16:48
Сприяти розвитку україномовного розділу "Вікіпедії" доручив органам влади Гройсман

 Прем'єр-міністр Володимир Гройсман доручив органам виконавчої влади сприяти розвитку україномовного розділу "Вікіпедії".

Згідно з оприлюдненим у понеділок повідомленням прес-служби Кабінету міністрів України, Гройсман підтримав пропозиції громадськості щодо розвитку україномовного розділу "Вікіпедії" і доручив органам влади вжити у 2017 році заходи щодо їх реалізації.

Серед запропонованих громадськістю заходів - внесення змін до навчальних програм з інформатики, географії, історії і літератури для учнів старших класів шкіл для використання україномовного розділу "Вікіпедії"; можливість підготовки студентами матеріалів для "Вікіпедії"; сприяння проведенню української частини міжнародного конкурсу "Вікі любить пам'ятки"; сприяння проведенню конкурсу з розміщення наукових робіт в українському розділі "Вікіпедії".

Зазначимо, україномовний розділ "Вікіпедії" налічує 650 тис. статей і посідає 16-те місце серед всіх розділів за їхньою кількістю.

Категорія: Культура та навчання | Переглядів: 1874 | Додав: adminA | Теги: розвиток, Гройсман, Вікіпедія, україномовний розділ | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]