Нд, 2024-04-28, 21:50
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2024 » Січень » 4 » Стародавнє місто показалося з-під вікового снігу та льоду Антарктиди
12:27
Стародавнє місто показалося з-під вікового снігу та льоду Антарктиди

Дослідник заявив про захоплююче відкриття – виявлення стародавнього міста в Антарктиді. За його словами, супутникові дані вказують на вихід стародавнього поселення з-під вікового снігу та льоду, імовірно через глобальне потепління.

Фахівець з супутникової археології обстежив район, де раніше астронавти NASA виявили гігантську підземну порожнину глибиною близько 300 метрів, розташовану поряд з льодовиком Туейт.

Незважаючи на непрямі докази, дослідження потребує підтвердження та аутентифікації від провідних фахівців та організацій. Офіційні представники NASA поки що не коментували цю інформацію. Сумніви викликають серйозність та достовірність таких тверджень.

Слід зазначити, що такі значні археологічні відкриття вимагають докладних місцевих досліджень на підтвердження чи спростування. Наукове співтовариство може провести додаткові дослідження для уточнення інформації. Проте експедиції у віддалені райони Антарктиди ускладнені фінансовими та логістичними проблемами, що робить подібні дослідження складними та витратними.

Категорія: Наука, техніка і Hi-Tech | Переглядів: 186 | Додав: admin | Теги: Антарктида, місто, лід | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]