Пт, 2024-03-29, 01:47
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2016 » Вересень » 17 » "Століття Якова": екранізація роману Володимира Лиса з'явилися перші кадри
10:24
"Століття Якова": екранізація роману Володимира Лиса з'явилися перші кадри

Телеканал "1+1" анонсував вихід на екрани фільму "Століття Якова", який став екранізацією однойменного роману волинського письменника Володимира Лиса.

"Століття Якова" – це історія України ХХ століття через призму життя однієї людини. Дії картини розгортаються в період із моменту закінчення Першої світової війни і до наших днів", - йдеться в анонсі фільму.

"У долі героя – війни, полон і втрата близьких, але її головний підсумок – збереження людяності і здатності любити", – зазначила Олена Васильєва, головний продюсер фільмів і серіалів каналу "1+1".

"Чекаю на прем’єру з тривогою. Адже всі права належать видавництву і телестудії. Ще не знаю, що вони відзняли і що наробили. Знаю, що мав бути зовсім інший сценарист – Наталія Воробей, а потім виявилося, що ним буде Андрій Кокотюха. Ми з ним зовсім різні. Він кілька разів казав, що мені давали нагороду "Коронація слова" всупереч умовам. Слава Богу, що Кокотюхи там буде на 30 відсотків, а Лиса – на 70", – поділився своїми переживаннями Володимир Лис, передають "Волинські новини".

Саундтреком до трейлеру фільму стала популярна композиція Океану Ельзи "Не йди".

Раніше режисер-постановник фільму Бата Недич розповідав, що з усього матеріалу телевізійники змушені показати більшість подій тільки в чотирьох серіях, хоча "матеріал настільки хороший, що з нього спокійно можна робити як мінімум серій 8-16". Зауважимо, що роль старого Якова грає Станіслав Боклан.

Категорія: Шоу-бізнес і кіно | Переглядів: 1849 | Додав: adminA | Теги: екранізація, століття Якова, Володимир Лис, роман | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]