Пт, 2024-04-26, 01:08
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2022 » Грудень » 1 » Сушити речі на батареях, чому не варто цього робити
00:04
Сушити речі на батареях, чому не варто цього робити

сушіння одяг батарея З настанням холодів та вогкості, українці часто сушать речі на батареях, проте це – не найкраща ідея, особливо зараз, коли температура теплоносія в системі нижча, ніж зазвичай. А попрасувати одяг можна і без праски.

Про те, в чому шкода сушіння білизни на батареях, розповіла британський експерт зі споживчих товарів Ребекка Беббінгтон, пише Mirror.

Вона пояснила, що при висиханні таким чином речі випаровують вологу і підвищують вологість повітря в приміщенні. При цьому збільшується час сушки речей. Для того, щоб прискорити сушіння, експерт рекомендує ставити прання на додатковий віджим, щоб видалити з речей якомога більше вологи.

Також краще сушити одяг у приміщеннях, де є можливість хоча б відкрити вікно – так зайва волога виходитиме назовні. У ясні дні прання добре розвішувати на вулиці, воно висихає навіть за низьких температур і пахне свіжістю.

Побутовий прилад, який можна використовувати для сушіння білизни – осушувач повітря. Він забирає з повітря вологу та одяг висихає навіть швидше, ніж на батареї.

 

Категорія: Дім і сім'я | Переглядів: 1189 | Додав: admin | Теги: одяг, сушіння, батарея | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]