Ср, 2024-04-24, 11:02
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2018 » Листопад » 13 » Світовий флагман платіжних систем зайшов в Україну
18:15
Світовий флагман платіжних систем зайшов в Україну

Національний банк України узгодив умови та порядок діяльності в Україні китайської міжнародної платіжної системи UnionPay International. Про це повідомила прес-служба НБУ, передає УНН.

“Найбільша у світі за кількістю емітованих платіжних карт міжнародна платіжна система UnionPay International виходить на український ринок. 12 листопада Комітет з питань нагляду та регулювання діяльності банків, нагляду (оверсайту) платіжних систем Національного банку України узгодив умови та порядок її діяльності в Україні”, — йдеться у повідомленні.

На першому етапі платіжна система UnionPay International надаватиме в Україні послуги еквайрингу, видачі готівки та оплати товарів і послуг за платіжними картками UnionPay. Надалі передбачається і здійснення емісії платіжних карток UnionPay банками України.

У липні українська та китайська сторони домовились про співпрацю UnionPay International із Національною платіжною системою ПРОСТІР.

"Також вихід провідного світового гравця вкотре підтвердить привабливість та перспективність України для інвесторів", - стверджують у НБУ.

Міжнародна платіжна система UnionPay International стала четвертою в Україні міжнародною картковою платіжною системою, платіжною організацією якої є нерезидент. В Україні вже тривалий час працюють Visa International, Western Union, Master Card, MoneyGram.

UnionPay — китайська платіжна система, заснована у 2002 році. Станом на сьогодні є найбільшою у світі за кількістю фінансових операцій та випущених карток, перевершуючи Visa та MasterCard. Картки UnionPay емітуються в більш ніж 40 країнах, система обслуговує 80% усіх карт у світі.

Категорія: Економіка та фінанси | Переглядів: 1605 | Додав: adminA | Теги: платіжна, система, україна | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]