Пт, 2024-03-29, 13:43
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2015 » Березень » 19 » Територіальні центри з пошуку добровольців створює Міноборони України
19:18
Територіальні центри з пошуку добровольців створює Міноборони України

Міністр оборони України генерал-полковник Степан Полторак доручив створити територіальні центри пошуку громадян України, які добровільно виявляють бажання проходити військову службу у Збройних силах України. Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

"Вивчаючи досвід проведення АТО, керівництво Міністерства оборони України дійшло висновку, що найбільш ефективними у виконанні бойових завдань є військовослужбовці, які добровільно вирішили вступити до лав Збройних Сил України", - йдеться в повідомленні.

У зв'язку з цим міністр оборони України генерал-полковник Степан Полторак дав доручення щодо створення територіальних центрів вербування і комплектування.

"Фахівці таких центрів займатимуться активним пошуком громадян України, які добровільно виявляють бажання проходити військову службу у Збройних силах України. До проведення першого експериментального етапу діяльності центрів залучатимуться найбільш авторитетні військовослужбовці бригад ЗСУ, які мають досвід службової діяльності в АТО", - пояснили у відомстві.

Вони будуть інформувати місцеві громади про службу в ЗСУ, шукати патріотично налаштовану молодь, готову на добровільних засадах вступити до лав армії і захищати Батьківщину.

Раніше повідомлялось, що головне завдання Міністерства оборони - завершити роботу з переходу на новий стандарт бойової готовності. Про це заявив міністр оборони України Степан Полторак.

"Головним завданням надалі вважаю: завершити роботу з переходу на новий стандарт бойову готовність, підготовку військ, матеріально-технічне забезпечення, оснащення Збройних сил України. Роботи ще дуже багато проблем. Але головне - ми чітко знаємо, що необхідно робити, ми чітко знаємо, як це робити. Ми зробимо все для того, щоб Збройні сили були готові до захисту територіальної цілісності України. Головна мета - надійний захист України", - заявив Полторак.

Категорія: Робота і заробіток | Переглядів: 1980 | Додав: abel | Теги: Територіальні центри з пошуку добро, Степан Полторак, Міністр оборони України | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]