Чт, 2024-04-25, 15:37
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2014 » Грудень » 28 » Торгувати домашнім м'ясом і молоком селянам дозволила ВР
14:01
Торгувати домашнім м'ясом і молоком селянам дозволила ВР

  Верховна Рада ухвалила закон щодо реалізації на агропродовольчих ринках продукції домашнього виробництва та подвірного забою.

За внесення змін до Закону "Про безпечність та якість харчових продуктів" проголосували 310 народних депутатів, повідомляє Укрінформ.

Як ідеться в пояснювальній записці, даний закон дозволяє уникнути можливих негативних наслідків правової колізії в законодавстві й забезпечує право громадян з 1 січня 2015 року продавати на агропродовольчих ринках тушу худоби подвірного забою, необроблене молоко та сир домашнього виробництва.

Необхідність прийняття даного закону виникла у зв'язку з можливістю введення заборони на продаж молока і м'яса, що виробляється приватними домогосподарниками, з 1 січня наступного року у зв'язку з перехідним періодом Закону України "Про безпечність та якість харчових продуктів".

На сьогоднішньому пленарному засіданні ВР планується розглянути проект державного бюджету на 2015 рік і 17 супутніх законопроектів.

Категорія: Економіка та фінанси | Переглядів: 11147 | Додав: admin | Теги: торгувати, верховна рада, молоко, домашнє м'ясо | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]