Пт, 2024-03-29, 11:32
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2022 » Червень » 17 » Транзит зерна через Дунай має намір збільшити Україна
00:11
Транзит зерна через Дунай має намір збільшити Україна

Дунай Україна має намір удвічі збільшити транзит зерна, а також іншого продовольства у Дунайському напрямку. Про це заявив під час сьогоднішнього брифінгу президент Володимир Зеленський.

"Ми сьогодні проговорювали з колегами яким чином це можна ще збільшити, причому можна збільшити вдвічі. Ми над цим працюватимемо, наші відповідні міністерства", - сказав Зеленський.

Зазначимо, що в Держдепартаменті Сполучених Штатів впевнені, що для відновлення експорту зерна з України країні-агресору необхідно припинити блокаду морських портів.

Також нагадаємо, що не менше 20 млн тонн зерна України заблоковано в портах через російську агресію. У міністерстві закордонних справ росії заявили, що питання про розблокування українських портів «слід розглядати комплексно», включаючи можливість зняття санкцій із російського експорту. Проте США не мають наміру знімати санкції з росії в обмін на її обіцянки розблокувати українські порти.

Категорія: Економіка та фінанси | Переглядів: 1207 | Додав: admin | Теги: зерно, Дунай, україна, транзит | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]