Пт, 2024-03-29, 10:46
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2015 » Березень » 10 » Трейлер серіалу про перших добровольців Нацгвардії вийшов на екрани. ВІДЕО онлайн
20:49
Трейлер серіалу про перших добровольців Нацгвардії вийшов на екрани. ВІДЕО онлайн

Вийшов перший трейлер серіалу "Гвардія". Стрічку про перших добровольців Нацгвардії знімають телеканал "2+2" і компанія "Президент фільм Україна".

У головних ролях у фільмі будуть задіяні Олексій Горбунов, Ахтем Сейтаблаєв, Дмитро Ступка, Костянтин Шафоренко і Вано Янтабилидзе.

"За основу були взяті реальні історії сучасних героїв. Перед тим, як приступити до зйомок, ми довго вивчали прототипи серіальних персонажів з хлопцями, які були в зоні АТО.

"Гвардія" - це патріотичний фільм про Україну", - зазначив режисер Олексій Шапарєв.

Прем'єра перших чотирьох серій серіалу запланована до річниці створення Нацгвардії - навесні 2015 року.

"Гвардія" - це історія про перших добровольців, які після кривавих подій на Майдані відгукнулися на заклик записатися до лав Національної гвардії України. "Різні за віком, соціальним статусом, сімейним станом, вони відправилися в тренувальний табір. Тут різношерсті, а іноді конфліктні хлопці повинні пройти школу справжнього бійця. Чи зможуть кадрові військові і новобранці, які ще вчора стояли по різні сторони барикад, стати єдиною командою, здатною захистити свою країну?", - анонсують новий серіал на каналі.

Категорія: Шоу-бізнес і кіно | Переглядів: 11047 | Додав: abel | Теги: серіал Гвардія відео онлайн, серіал Гвардія онлайн, серіал Гвардія відео, трейлер серіалу Гвардія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]