Пт, 2024-04-19, 18:00
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2017 » Вересень » 8 » Третьою ракеткою світу стане Світоліна
12:53
Третьою ракеткою світу стане Світоліна

Українська тенісистка Еліна Світоліна з 11 вересня буде третьою ракеткою світу. Спортсменка гарантувала собі третє місце в рейтингу WTA після закінчення Відкритого чемпіонату США.

Тим самим Світоліна встановить кращий результат в історії України у цьому виді спорту, а також перевершить національний рекорд Андрія Медведєва, який у травні 1994 року став четвертим і протримався на цій позиції три тижні.

Нагадаємо, цьогоріч Еліна Світоліна виграла п'ять титулів WTA, ставши чемпіонкою трьох турнірів Premier 5 (Дубай, Рим, Торонто), а також двох WTA Internataional (Тайбей, Стамбул). На турнірах Великого Шолома українка вперше зіграла в четвертому колі Вімблдону і відкритого чемпіонату США, а також записала в свій актив другий чвертьфінал на Ролан Гаррос. Також українка стала першою в історії тенісисткою, якій вдалося виграти три турніри Premier 5 за один сезон.

Як лідер сезону за кількістю титулів, Світоліна залишається однією з основних претенденток на путівку на підсумковий турнір в Сінгапурі, де зіграє вісімка кращих тенісисток в цьому році.

Категорія: Спорт і туризм | Переглядів: 1947 | Додав: adminA | Теги: третя, Світоліна, ракетка світу | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]