Вт, 2024-04-16, 10:49
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2022 » Січень » 5 » Три тенденції нижньої білизни, які будуть носити всі жінки у 2022 році
19:40
Три тенденції нижньої білизни, які будуть носити всі жінки у 2022 році

Три тенденції нижньої білизни, які будуть носити всі жінки у 2022 році

Вибираючи одяг та аксесуари, ми завжди звертаємо увагу на тенденції, чи це актуально носити зараз? А от на вибір спідньої білизни впливає радше комфорт, можливо, перевірений бренд, ніж модні віяння. Але ж як приємно усвідомлювати, що під гарним одягом не менш трендова основа!

вибір нижньої білизни

Саме тому ми звернулися до фахівців інтернет-магазину спідньої білизни Astratex.ua з питанням: які тенденції очікують на жінок у 2022 році? Експерти назвали нам три напрями, до яких тяжіє мода на трусики та бра.

Комфорт

Наступного сезону спостерігатиметься зростання попиту на натуральні тканини, особливо органічну бавовну. Жінки не бажають нехтувати комфортом, купуючи поліестерове спіднє та штучні мережива, тож ретельно придивляються до складу тканини.

Якщо ви носите облиплий одяг, вибирайте бавовняні стрінги жіночі без швів з вирізаними лезером краями від бренду Astratex. Вони лишаються невидимими під спідницею та лосинами. Такі фасони трусиків ідеально підходять і під спортивний одяг, джинси, адже гарантують комфорт протягом дня.

В моді також бюстгальтери без кісточок, безшовні, трикотажні кроп-топи, що виглядають максимально природно та по-жіночному. Такі бра зовсім не відчуваються на тілі й не проглядаються під тонкими блузами.

Індустрія спіднього одягу ще не відмовились від пуш-апу, але бюсти з ним стали зручнішими, з природною посадкою на тілі та грудях.

Ретросилуети

нижня білизна

Дедалі більше покупчинь вибирають форму трусиків, яка трохи відрізняється від звичних бікіні з низькою посадкою. Мова про трусики з високою талією. Ще ніколи у сучасності такі фасони не були надто популярними. Зараз же жінки спеціально шукають комплекти, де є стрінги з високою посадкою у стилі 80-х або силует трусиків з високим поясом, як у 50–х.

Особливості високих трусиків:

  • ідеальна посадка під сукню;
  • підтримка живота, корекція фігури;
  • акцент на талії для формування привабливого жіночого силуету.

Кольори

Зростає прихильність і до кольорової білизни. Продавці та виробники одягу відмічають, що бежеві та чорні комплекти залишаються на складах довше, ніж кольорові аналоги, які просто розлітаються з прилавків. Модельєри розуміють: жінки бажають експериментувати з усім своїм гардеробом, в тому числі вмістом шухляди для білизни.

Вже зараз можна придбати бюстгальтер у трендовому кольорі: яскраво-зелений, смарагдовий, насичений синій, жовтий, помаранчевий. Спокусниці шукають кольори, протилежні ніжному рожевому, що сприймається як суто жіночій. Класичний чи то консервативний погляд на білизну зникає.

У цьому сезоні жінки прагнуть одягатися у зручні речі, обираючи різні, унікальні та навіть зухвалі моделі, які ще кілька років тому можна було знайти лише у розділах спокусливої білизни. Зараз мереживні, напівпрозорі комплекти одягають й  повсякденно.

Категорія: Мода і краса | Переглядів: 1385 | Додав: abel | Теги: білизна, мода | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]