Пт, 2024-03-29, 02:38
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2015 » Січень » 23 » Турчинов попросив не люструвати кількох генералів - Соболєв
18:01
Турчинов попросив не люструвати кількох генералів - Соболєв

Народний депутат від "Самопомочі", голова Громадської люстраційного комітету і голова Комітету Верховної Ради з питань запобігання та протидії корупції Єгор Соболєв заявляє, що секретар РНБО Олександр Турчинов вважає, що кілька генералів мають уникнути люстрації, бо можуть допомогти у війні. Як передає УНІАН, про це він сказав сьогодні, 23 січня, під час брифінгу.

"Я зараз говорив з секретарем Ради національної безпеки і оборони Олександром Турчиновим. Він стверджує, що є кілька генералів, які є військовими, які можуть допомогти зараз в цій війні за незалежність, але потрапили під закон про очищення влади", - сказав Соболєв.

На це, за словами депутата, він відповів: "Так, будь ласка, повертайте. Якщо потрібне рішення парламенту, ми його санкціонуємо".

Соболєв зауважив, що зараз вони розробляють поправки в закон, які дозволять президенту "подавати військових на затвердження Верховної Ради, щоб ніяка люстрація їх не торкнулася, якщо вони і справді можуть захистити нашу Батьківщину і є важливими в цій війні за незалежність".

Депутат також підкреслив, що не розуміє, чому генерала Геннадія Воробйова, про якого кажуть, що він потрібен країні, швидко звільнили, а керівник міліції Києва, який теж потрапляє під люстрацію, працює. Крім того, продовжує працювати прокурор Донецька, який також підпадає під люстрацію, зазначив Соболєв.

Категорія: Суспільство та політика | Переглядів: 11034 | Додав: admin | Теги: генерал, не люструвати, Турчинов, Соболєв | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]