Чт, 2024-03-28, 18:20
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2017 » Травень » 8 » Турецький лоукост анонсував збільшення кількості авіарейсів з України
09:50
Турецький лоукост анонсував збільшення кількості авіарейсів з України

  Додаткові рейси з'являться по середах, четвергах і суботах з Анкари, а також по середах, п'ятницях і неділях з Києва.

З 29 травня бюджетний авіаперевізник Туреччини Pegasus Airlines переведе рейси, що з'єднують Київ та Анкару, на щоденну основу. Про це повідомляє avianews.com

Зазначається, що додаткові рейси з'являться по середах, четвергах і суботах з Анкари і по середах, п'ятницях і неділях з Києва. Всі вони будуть виконуватися в нічний час.

Згідно з домовленостями між Україною і Туреччиною, які були досягнуті під час переговорів 12-13 жовтня 2016 року в Анкарі, повністю зняті обмеження на польоти на лінії Київ-Анкара, а також розширені квоти на маршрутах між Стамбулом і Харковом, Вінницею, Запоріжжям, Львовом і Херсоном.

Прямі щоденні рейси з іншого київського аеропорту - Бориспіль - в Анкару виконує також українська авіакомпанія МАУ.

Лоукостер Pegasus Airlines почав літати в аеропорт "Київ" (Жуляни) з Анкари 6 грудня 2016 року. Авіакомпанія забезпечує стикування в турецькій столиці на інші свої рейси - до Стамбулу, Бодруму (Туреччина), Еркану (Північний Кіпр), Амману (Йорданія) і Ербілю (Ірак).

Категорія: Розваги та відпочинок | Переглядів: 1759 | Додав: adminA | Теги: україна, авіаперевізник, Pegasus Airlines, Туреччина | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]