Вт, 2024-04-23, 08:19
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2014 » Грудень » 6 » У березні випустять першу партію львівських бронемашин «Дозор»
18:13
У березні випустять першу партію львівських бронемашин «Дозор»

Першу партію бронемашин «Дозор» на Львівському бронетанковому заводі випустять у березні 2015 року. Про це заявив заступник генерального директора Державного концерну «Укроборонпром» Юрій Пащенко, повідомляє 5 канал.

За його словами, найближчим часом будуть проведені державні випробування.

Бронемашина має чотири типи двигунів, над якими працювали провідні світові виробники.

«До серійного виробництва на Львівському бронетанковому заводі – а саме цей завод буде головним з виробництва цієї техніки – в березні ми вже маємо приступити. З березня, завершивши вже всі дослідно-конструкторські роботи, провівши випробування та надавши статус кресленню. Документацією передбачена досить широка лінійка двигунів. Ми вже навчені тими неприємностями та збоями, які отримали. Тому в цьому контексті і двигун та трансмісія, і решта основних частин – тут диверсифікація досить істотна», – розповів Юрій Пащенко.

Як повідомляв ZAXID.NET, за два тижні, на Львівському бронетанковому заводі закінчать роботи із монтажу першого легкого бронетранспортера «Дозор-Б». Машину складають за кресленнями харківських конструкторів.

 

Категорія: Автомобілі | Переглядів: 11158 | Додав: adminA | Теги: першу партію львівських бронемашин , березні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]