Пт, 2024-04-19, 22:11
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2017 » Травень » 23 » У британському Манчестері стався вибух: десятки загиблих і поранених
07:20
У британському Манчестері стався вибух: десятки загиблих і поранених

Вибух стався під час концерту американської співачки Аріани Гранде. 19 осіб загинули, ще понад 50 дістали поранення. Поліція розслідує імовірний теракт.

Біля концертного залу "Манчестер Арена" у Великобританії, де проходив концерт американської співачки Аріани Гранде, в ніч на вівторок, 23 травня, стався вибух. 19 осіб загинули, ще 59 осіб зазнали поранень, повідомляють медики. Постраждалим надають допомогу в шести лікарнях. Сама співачка не постраждала.

Керівники "Манчестер Арени" повідомили, що вибух пролунав за межами арени, коли співачка закінчувала свій концерт і глядачі почали розходитися. Поліція перед цим повідомляла, що вибух стався у фойє концертної зали.

У своїй офіційній заяві прем'єр-міністерка Великобританії Тереза Мей зазначила, що інцидент на даний момент розглядають як терористичну атаку. "Ми працюємо над тим, щоб встановити всі подробиці того, що поліція розцінює як жахливу терористичну атаку", - заявила глава уряду. Вона скликала негайне урядове засідання на ранок.

На концерті Гранде була присутня велика кількість підлітків, серед яких співачка є найбільш популярною.

Після вибуху поліція виявила "підозрілий предмет", який знищили контрольованим підривом. Однак він виявився не вибуховим пристроєм, а втраченим предметом одягу. У перші години після вибуху жодна організація не взяла на себе відповідальності за вибух, однак на онлайн-сторінках, близьких до терористичної організації "Ісламська держава", святкують "успішну атаку". Міська влада повідомила, що городяни після вибуху організували безкоштовні таксі, допомогу в пошуку зниклих, надавали змогу переночувати тим, хто цього потребував.

Категорія: Суспільство та політика | Переглядів: 1697 | Додав: adminA | Теги: манчестер, Вибух, Британія | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]