Пт, 2024-04-26, 00:59
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2015 » Травень » 25 » У друге коло Відкритого чемпіонату Франції з тенісу вийшли Світоліна і Стаховський
18:38
У друге коло Відкритого чемпіонату Франції з тенісу вийшли Світоліна і Стаховський

Українські тенісисти Сергій Стаховський та Еліна Світоліна виграли матчі першого кола Відкритого чемпіонату Франції з тенісу. В обох випадках українським спортсменам знадобилася мінімальна кількість партій для перемоги, повідомляє офіційний сайт змагань.

Світоліна обіграла бельгійку Яніну Вікмайєр: 6-2, 6-2. Наступна суперниця українки визначиться в матчі між сербкою Александрою Крунич і Юлією Путинцевою з Казахстану.

У свою чергу Стаховський обіграв представника Литви Рікардаса Беранкіса: 6-2, 6-1, 7-5. Наступним суперником Сергія стане американський тенісист Стів Джонсон, який обіграв на старті Гільєрмо Гарсію-Лопеса з Іспанії- 6-3, 6-3, 6-7 (1), 3-6, 6-3.

Раніше свій матч першого кола змагань програла Леся Цуренко. У вівторок у боротьбу на кортах Парижа також мають вступити Ілля Марченко і Олександр Долгополов.

Відкритий чемпіонат Франції є одним із чотирьох турнірів серії "Великого шолома" – найпрестижніших змагань у світі тенісу. Крім цього змагання, в серію входять відкриті чемпіонати Австралії і США і найпопулярніший у світі – Вімблдонський турнір. У 2015 році турнір у Парижі на кортах "Ролан Гаррос" проходить з 24 травня по 7 червня.

Категорія: Спорт і туризм | Переглядів: 1949 | Додав: admin | Теги: Світоліна, Ролан Гаррос, Стаховський | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]