Сб, 2024-04-20, 13:49
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2015 » Квітень » 14 » У фіналі Юнацької Ліги чемпіонів "Шахтар" програв "Челсі"
14:15
У фіналі Юнацької Ліги чемпіонів "Шахтар" програв "Челсі"

Донецький "Шахтар" не зміг виграти Юнацьку Лігу чемпіонів. У фіналі турніру "гірники" поступилися лондонському "Челсі" з рахунком 2:3. Команда Валерія Кривенцова гідно протистояла фавориту протистояння і боролася до кінця, але суперник просто виявився сильнішим і заслужено завоював трофей.

Молоді "аристократи" дуже потужно розпочали зустріч і запропонували "гірникам" високі швидкості. На 7-й хвилині швидкий м'яч забив капітан "Челсі" Браун. Захисники "Шахтаря" не встигли за своїми опонентами.

Ближче до кінця тайму "гірники" відігралися завдяки автоголу Крістенсена, який зрізав м'яч у свої ворота після прострілу Арендарука. Відразу після перерви "Шахтар" знов пропустив. Найкращий бомбардир турніру Домінік Соланке головою замкнув навіс Жеремі Бога.

На 55-й хвилині Браун оформив дубль. Капітан забив ударом у дальній кут воріт Олега Кудрика. Валерій Кривенцов випустив на поле головну зірку "Шахтаря" Віктора Коваленка, який відзначився голом вже в компенсований арбітром час. Відразу після цього пролунав фінальний свисток.

Гравці "Шахтаря" отримали срібні медалі з рук президента УЄФА Мішеля Платіні. За "гірниками" свої нагороди і кубок забрали футболісти "Челсі".

Після матчу Кривенцов заявив, що участь у фіналі — це хороше досягнення для його команди.

"Напевно, "Челсі" заслужено став чемпіоном. Індивідуальна і командна швидкість у них вище, ніж у нас. Я вітаю наших суперників. Ми витиснули максимум з наших футболістів. Для нас це хороша школа і гарне досягнення. Звичайно, дуже прикро програвати у фіналі. Але це футбол," - сказав тренер "гірників".

Юнацька Ліга чемпіонів

Фінал

"Шахтар" U19 - "Челсі" U19 - 2:3 (1:1)

Голи: 0:1 Браун (7), 1:1 Крістенсен (37, автогол), 1:2 Соланке (47), 1:3 Браун (55), 2:3 Коваленко (90+2)

"Шахтар": Кудрик (к), Кирюханцев, Сагуткін, Матвієнко, Вачиберадзе, Пихальонок, Штандер (Коваленко, 71), Гладченко, Арендарук (Меркушов, 78), Борячук, Зубков

"Челсі": Коллінз, Айна, Крістенсен, Кларк-Солтер, Дасілва, Колкетт, Мусонда (Абрахам, 85), Бога (Палмер, 71), Браун (к), Лофтус-Чік, Соланке.

Категорія: Спорт і туризм | Переглядів: 11122 | Додав: abel | Теги: Шахтар програв Челсі, фіналі Юнацької Ліги чемпіонів, Шахтар Челсі | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]