Вт, 2024-04-16, 14:55
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2019 » Квітень » 3 » У Києві 6 квітня завершиться опалювальний сезон
15:32
У Києві 6 квітня завершиться опалювальний сезон

Столична влада прийняла рішення завершити опалювальний сезон у столиці з 6 квітня. Про це під час прес-конференції сказав заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

"Зараз маємо достатньо прохолодну погоду, але вже зараз ми маємо прогноз Гідрометцентру про настання стабільного періоду, коли буде тепла погода, коли температура зовнішнього повітря буде більше, ніж 8 градусів за добу, тому прийнято рішення завершити опалювальний сезон з 6 квітня", - сказав Пантелеєв.

Так за його словами, з 6 квітня буде припинятися теплопостачання на всі об'єкти соціальної інфраструктури, житловий фонд. "На проведення таких технологічних операцій потрібно близько трьох діб", - сказав він.

Також лікарняні заклади, заклади соціального напрямку можуть продовжувати опалюватися і вони будуть працювати за індивідуальними заявками.

Водночас він зазначив, що з 8 квітня місто розпочне підготовку до наступного опалювального сезону.

"Було достатньо багато пошкоджень, більше 6 тисяч пошкоджень трубопроводів ліквідовано підприємством "Київтеплоенерго" у цей опалювальний сезон", - додав він.

Категорія: Суспільство та політика | Переглядів: 1462 | Додав: adminA | Теги: опалювальний, Київ, сезон, завершення | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]