Пт, 2024-03-29, 15:10
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2015 » Червень » 12 » У студентському містечку Харкова сталася масова різанина: 9 постраждалих
09:44
У студентському містечку Харкова сталася масова різанина: 9 постраждалих

У Харкові внаслідок конфліктної ситуації в одну з лікарень міста потрапили шість громадян з тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України в Харківській області.

За оперативними даними МВС, інформація про першого доставленого до медичного закладу надійшла в міліцію Харківщини приблизно о 23.30 вчора, 11 червня. Надалі, протягом двох годин карети "швидких" доставили в лікарню з вулиці Отакара Яроша ще п'ятьох постраждалих.

"В даний час правоохоронці проводять необхідні заходи щодо встановлення всіх обставин події", - йдеться в повідомленні.

Обставини інциденту з'ясовуються.

Пізніше в прес-службі Харківської міськради з посиланням на заступника міського голови з питань охорони здоров'я та соціального захисту населення Світлану Горбунову-Рубан, повідомили, що по медичну допомогу звернулися 9 осіб.

Трьом з них, у тому числі одній жінці, медична допомога була надана амбулаторно.

У всіх постраждалих ушкодження середньої тяжкості. П'ять осіб перебувають у відділенні політравми, один - у нейрохірургічному відділенні лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги. Одному з госпіталізованих може знадобитися операція.

Раніше ЗМІ повідомили, що в в районі студентського містечка на вул. О.Яроша, де розташовані гуртожитки кількох вишів, близько 40 осіб зчинили погром і різанину.

Внаслідок нападу трьох людей з ножовими пораненнями доправили до лікарні. Про це розповів очевидець подій, студент Харківського національного університету ім. Каразіна Олександр Лагура, передає ТСН.

За словами студента, нападники були молодиками спортивної статури, їхні голови були закутані футболками, деякі були в масках і з ножами. Вони пробіглися по вулиці Отара Яроша, б'ючи всіх на своєму шляху і руйнуючи все, що потрапляло під руку. Вони попробивали шини кільком автомобілям, які були припарковані біля одного з гуртожитків.

"На лавочці біля гуртожитку сиділи хлопці, натовп відразу на них накинувся, порізали їм спини, ноги, порізали машини, які поряд стояли", - розповідає Лагура. За словами очевидця, один з постраждалих - араб. Його відвезли в лікарню на машині з порізаними колесами, не чекаючи приїзду "швидкої". Інші двоє постраждалих - українці. В одного з них глибокі порізи спини, у другого - розбита голова і глибока рана ноги. Їх відвезла швидка допомога.

Сам Лагура на момент нападу сидів за столиком біля кафе за 100 метрів од місця події. Він каже, що коли почалася різанина, всі, хто був поруч, почали кричати і побігли в кафе. Господар закладу зачинив двері, нападники спробували потрапити всередину, але у них нічого не вийшло. Вони розкидали столики і стільці, після чого втекли в бік вулиці Наукової.

Також ТСН, посилаючись на користувачів соціальних мереж пише, що група з приблизно 30 осіб напала на перехожих по вулиці Клочковській, що за три кілометри від вул. Отакара Яроша. В результаті нападу сім чоловік з ножовими пораненнями відвезли в 4-ту лікарні.

Користувачі соцмереж також повідомляють, що агресивні молоді люди підрізали дівчину біля супермаркету "Сільпо". Вона теж у лікарні у тяжкому стані.

Категорія: Суспільство та політика | Переглядів: 1975 | Додав: abel | Теги: різанина в харкові | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]