Чт, 2024-04-25, 15:53
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2019 » Лютий » 14 » У свої електрокари Tesla додає собачий режим. ВІДЕО
18:28
У свої електрокари Tesla додає собачий режим. ВІДЕО

 У черговому оновленні програмного забезпечення Tesla розробники додали собачий режим і посилили безпеку автомобіля.

Однією з головних особливостей електрокарів Tesla є їхнє оригінальне програмне забезпечення (ПЗ). Ці автомобілі навіть порівнюють із сучасними безкнопковимисмартфонами, оскільки в їхньому салоні немає класичної приладової панелі і безлічі традиційних елементів управління.

Замість цього лише один величезний 17-дюймовий екран по центру, за допомогою якого можна контролювати всі просунуті системи і навіть відчути характерний гумор засновника компанії Ілона Маска.

Наприклад, найвідоміше "пасхальне яйце" заховане в топових версіях моделей Tesla. Там, у разі активації так званого "божевільного режиму", в якому потужність авто використовується на повну, система пропонує водієві подумати ще раз, вибравши один з варіантів відповіді: "Ні, я хочу до матусі" або "Так, врубай це!".

Ще однією "корисною" функцією є танцювальний режим, який синхронізує світло фар з музикою у кросовері Model X і махає дверима-крилами електрокара.

 Але, днями в Tesla вирішили впровадити практичніше оновлення ПЗ. Розробники компанії додають два режими, які мають значно підвищити безпеку автомобіля і допомогти клієнтам, які перевозять в авто своїх вихованців.

Як повідомляє видання Engadget, режим "годинного" або "чергового" використовує зовнішні камери автомобіля від системи автопілота для його захисту від злодіїв і вандалів. Камери аналізують ситуацію навколо машини і починають записувати, коли хтось підходить до неї надто близько і надсилають повідомлення на телефон власника авто.

Якщо ж зловмисники розіб'ють або пошкодять машину, - система переходить у режим тривоги, який активує сигналізацію, відтворює музику на всю гучність, вмикає світлові вогні і надсилає повідомлення про тривогу на смартфон через додаток Tesla.

 Цікавішим є "собачий режим", у якому інженери компанії спробували розв'язати головну проблему водіїв із тваринами. Щоб не переживати за своїх улюбленців у замкненому автомобілі, коли вам потрібно ненадовго відійти, Tesla пропонує увімкнути фонову систему кондиціонування, яка підтримує температуру на рівні 21 градуса за Цельсієм.

Крім цього, на центральну сенсорну панель буде виведено таке повідомлення для перехожих: "Мій господар скоро повернеться. Не турбуйтеся, температура в салоні становить 21 градус".

 Нагадаємо, в грудні 2018-го Tesla додала в своїх машини "режим пукання" або режим "вихлопних газів", який дає змогу відтворити звуки виходу газів з кишечника. Акустична система імітує їх за допомогою динаміків на одному з пасажирських або водійському місці.

Загалом Tesla пропонує сім різних звуків природних "вихлопних газів" у своїх електрокарах: Not a Fart, Short Shorts Ripper, Falcon Heavy, Ludicrous Fart, Neurastink, Boring Fart, I'm so random.

Категорія: Автомобілі | Переглядів: 1574 | Додав: adminA | Теги: режим, машина, Tesla, собака, електрокар | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]