Чт, 2024-03-28, 16:52
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2021 » Лютий » 7 » У зарядні станції для електротранспорту переобладнають старі телефонні будки в Ірландії
00:15
У зарядні станції для електротранспорту переобладнають старі телефонні будки в Ірландії

ірландія, телефонна, будка В Ірландії старі телефонні будки переобладнають на швидкісні зарядні станції для електротранспорту.

Пункти зв'язку, які сьогодні практично ніхто не використовує через наявність мобільного зв'язку, модернізують у декілька черг.

Спочатку по всій країні планують переобладнати близько 200 старих телефонних будок у станції підзарядки електротранспорту.

Замість телефонів-автоматів з'являться точки швидкої зарядки, які всього за 20 хвилин зможуть "заповнити" акумулятор електромобіля на 100 кілометрів пробігу. Вартість такої зарядки складе приблизно 5 євро (2550 тенге).

Телефонні будки призначені під переобладнання будуть узгоджуватися з місцевою владою. Відзначається, що ініціативу з радістю підтримала комунікаційна компанія Eir. Саме на її балансі стоять старі телефонні будки, які не приносять прибутку, але потребують обслуговування і ремонту.

Сьогодні на дорогах Ірландії їздить близько 10 тисяч електромобілів (0,5% від загальної кількості транспорту), але у найближчому майбутньому їх кількість планують довести до 1 мільйона одиниць.

На думку експертів, заміна застарілих об'єктів інфраструктури – старих телефонних будок – на сучасні пристрої швидкої зарядки електротранспорту зробить можливим швидкий перехід на електромобілі і прискорить процес декарбонізації Ірландії.

Категорія: Автомобілі | Переглядів: 1368 | Додав: admin | Теги: зарядна, електротранспорт, телефонна, Будка, Ірландія, станція | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]