Сб, 2024-04-27, 00:17
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2021 » Серпень » 17 » Укласти низку "Оборонних" угод планують Україна та США
00:08
Укласти низку "Оборонних" угод планують Україна та США

Україна сша Міністр оборони Андрій Таран повідомив, що під час саміту президентів Сполучених Штатів Америки і України очікується підписання низки угод про співпрацю в оборонній сфері. Зараз країни активно працюють над визначенням пріоритетних напрямків взаємодії для розвитку здібностей національної безпеки і оборони України.

Про це повідомляє Міністерство оборони України.

Глава Міноборони вже провів зустріч з делегацією Конгресу США, в яку увійшли представники Адам Сміт, Рік Ларсен, Майк Роджерс і Стівен Палаззо. Візит американських політиків передує запланованому на 30 серпня 2021 року Саміту президентів США і України.

На саміті очікується підписання двосторонніх угод про співробітництво в оборонній сфері. Україна і Сполучені Штати зараз активно працюють над визначенням пріоритетних напрямків взаємодії для розвитку здібностей національної безпеки і оборони України.

Глава Міноборони подякував США за підтримку нашої держави в проведенні оборонної реформи і розвитку Збройних Сил. Представники країни-партнера відзначили важливість продовження стійкого руху України до розширення демократичного цивільного контролю над збройними силами.

Об’єднання зусиль двох країн дозволить посилити оборонну стійкість України, ВСУ підвищать сумісність з відповідними структурами НАТО і зможуть швидко і ефективно реагувати на зростаючі загрози. Це, в свою чергу, зміцнить позиції союзників і країн-партнерів США на східному фланзі Північноатлантичного Альянсу.

Раніше повідомлялося, що "Укроборонпром" буде випускати зброю разом зі світовими виробниками. АТ "Завод "Маяк", що входить до складу ДК «Укроборонпром», вже почав співпрацю з відомим виробником стрілецької зброї, артилерійських систем, боєприпасів – болгарським заводом "Арсенал".

Категорія: Економіка та фінанси | Переглядів: 1351 | Додав: admin | Теги: оборонна, угода, США, україна | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]