Вт, 2024-03-19, 12:31
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2015 » Серпень » 30 » Україні Бондаренко приніс срібну медаль на чемпіонаті світу з легкої атлетики. ВІДЕО
20:51
Україні Бондаренко приніс срібну медаль на чемпіонаті світу з легкої атлетики. ВІДЕО

Стрибун Богдан Бондаренко, який сьогодні відзначає день народження, завоював срібну медаль на чемпіонаті світу з легкої атлетики в Пекіні.

Як повідомляється на сайті Федерації легкої атлетики України, після стрибків на позначці 2,33 м в секторі висотників залишилося 5 атлетів з 14-ти, які починали фінальні змагання.

З них троє - Бондаренко, китаєць Жанг Гоув і канадець Дерек Друан - на попередніх висотах жодного разу не схибили. Проте висота 2,36 м нікому не скорилися, і склалася ситуація, при якій три атлети ділили між собою перше місце. Для визначення переможця судді призначили перестрибування.

Спочатку дали трійці лідерів ще по одній спробі на висоті 2,36, а коли знову всі стрибки виявилися невдалими, трохи опустили планку - на 2,34. Цю позначку зумів підкорити лише Друан.

Тому канадцеві дісталося "золото", а Бондаренку і Гоув були вручені срібні нагороди.

Також в останній день чемпіонату світу українська жіноча естафетна команда 4х400 метрів у складі Ольги Земляк, Наталії Пигиди, Наталки Лупу і Ольги Ляхової фінішувала шостою з кращим результатом у сезоні - 3 хвилини 25,94 секунди.

Крім того, в марафонському бігу Катерина Карманенко також з кращим результатом в сезоні (2: 43.12) стала 31-ю.

Таким чином, збірна України завершила чемпіонат світу в Пекіні з двома нагородами - "сріблом" Бондаренко у стрибках у висоту і "бронзою" Людмили Оляновської в ходьбі на 20 км. Це дозволило команді України в медальному заліку зайняти 22-е місце.

А кращими в китайській столиці були кенійські атлети, які завоювали 16 нагород, з яких 7 - золоті.

Категорія: Спорт і туризм | Переглядів: 11007 | Додав: adminA | Теги: бондаренко, легка атлетика, україна, срібна медаль, чемпіонат світу | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]