Чт, 2024-04-18, 04:09
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2019 » Квітень » 30 » Українську школу і бібліотеку відкрили в Ірані
12:41
Українську школу і бібліотеку відкрили в Ірані

Бібліотеку і школу заснували при Посольстві України в іранському Тегерані. Офіційне відкриття відбулося 26 квітня. У той же ж день провели перше заняття.

"При Посольстві розпочинає роботу постійно діюча школа вихідного дня. Заняття будуть проводитися у першу, другу і третю п'ятницю кожного місяця. У навчальний день буде по 2 уроки", - повідомляє посольство Ірану в Україні.

Наразі бібліотека укомплектована близько 400 книжками різної тематики: дитяча, художня, історична, навчальна та інша література. Посольство планує продовжувати наповнювати бібліотеку.

"Щиро вдячна за небайдужість всім, хто допомагав словом і ділом у цій чудовій справі. Спільними зусиллями маємо чудову бібліотеку української книги. Нехай вона принесе приємні емоції, натхнення та нові знання своїм маленьким і дорослим читачам", – написала під новиною одна з користувачів Facebook.

Перелік книг і розклад роботи школи оголошуватимуть додатково.

В одному зі спальних мікрорайонів Вінниці городяни відкрили бібліотеку просто неба.Тут можна знайти книги з казками, енциклопедіями, романами і детективами. Головна умова цієї бібліотеки це взяти книгу і повернути її на місце.

Категорія: Культура та навчання | Переглядів: 1539 | Додав: adminA | Теги: українська, бібліотека, відкриття, школа, Іран | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]