Пт, 2024-03-29, 17:34
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2020 » Вересень » 5 » Уламки древньої ядерної установки виявили у Великобританії
11:18
Уламки древньої ядерної установки виявили у Великобританії

Знайдені кубики, виготовлені з металу, який дуже нагадує свинець.

Житель Великобританії прогулювався біля річки в компанії своїх синів і натрапив на щось дуже дивне, що лежало на піску — чоловік виявив металеві кубики, виготовлені, на перший погляд, зі свинцю. Але в Мережі припустили, що йдеться про радіоактивний метал, який залишився від якоїсь стародавньої ядерної енергоустановки.

уламки ядерна установка великобританія

Судячи з фото, кубики можуть складатися не з свинцю, як припустив британець, який їх знайшов, а з чогось набагато більш небезпечного. Наприклад, з урану або іншого радіоактивного металу.

Експерти згадали прототип ядерного реактора, створеного вченими Третього рейху і відомий як "установка VIII". Опис установки, збережений в архівних документах, вказує на те, що в ній застосовувалися подібні уранові кубики.

Але ця версія не пояснює, чому на кубиках присутні дуже дивні символи, які фахівці пов’язали з індійською культурою. Якщо припустити, що на кубиках письмена на санскриті, то це, очевидно, якийсь дуже древній артефакт. Можливо — це частина енергетичної установки міфічного літального апарату під назвою вімана, згадуваного в давньоіндійській літературі.

Існують гіпотези, згідно з якими вімана приводився в рух ядерними реакторами. Загалом, знахідка британця, очевидно, потребує комплексного наукового аналізу.

Категорія: Дім і сім'я | Переглядів: 1479 | Додав: adminA | Теги: уламки, Великобританія, установка, ядерна | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]