Чт, 2024-04-25, 13:39
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2021 » Червень » 20 » Умови в'їзду в країну для туристів спростила Греція
00:31
Умови в'їзду в країну для туристів спростила Греція

греція Міністерство туризму Греції оновило умови в’їзду до країни для туристів.

Для в’їзду достатньо показати лише негативний експрес-тест на коронавірус. Експрес-тест має бути зроблений не пізніш як за 48 годин до часу прибуття. Як і раніше, в’їзд до Греції дозволений і за ПЛР-тестом – його потрібно зробити не пізніш як за 72 години до часу прибуття в країну, зазначає Управління цивільної авіації Греції.

Окрім тесту, на в’їзді можна показати й сертифікат вакцинації за стандартом, затвердженим у ЄС (в Україні, нагадаємо, його обіцяють видавати вже з липня), або документ, який засвідчує, що ви перехворіли Covid-19 за два-дев’ять місяців до в’їзду.

Окрім цього, тепер дітям віком до 12 років в’їзд до Греції дозволений без будь-яких документів, які підтверджують їхній Covid-статус. Раніше максимальний вік становив 6 років; його підвищили за рекомендаціями ЄС.

Решта правил щодо в’їзду в Грецію залишаються незмінними – зокрема, перед прибуттям потрібно заповнити спеціальну форму. Для подорожувальників із низки країн (зокрема й України) по прибутті не потрібно йти на самоізоляцію.

Категорія: Спорт і туризм | Переглядів: 1359 | Додав: admin | Теги: в'їзд, Греція, турист | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]