Чт, 2024-04-25, 06:26
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2017 » Вересень » 3 » Успішне випробування найпотужнішої водневої бомби в історії країни провела КНДР
11:03
Успішне випробування найпотужнішої водневої бомби в історії країни провела КНДР

Про успішне випробування водневої бомби заявила сьогодні вранці Північна Корея. Відповідну заяву було зроблено на державному телебаченні КНДР, передає агентство Yonhap.

Повідомляється, що мова йде про випробування водневого боєзаряду, призначеного для оснащення міжконтинентальних балістичних ракет.

"Витоку радіації під час випробувань не було", — повідомили південнокорейський телеканал YTN і японський NHK.

Уряди Японії та Південної Кореї також підтвердили, що причиною землетрусу на Корейському півострові став ядерний вибух — найпотужніший за всю історію ядерних випробувань в КНДР.

Нагадаємо, сьогодні влада Південної Кореї заявила про можливе, шосте за останній час, випробування ядерної зброї КНДР, і в зв’язку з цим екстрено скликає Раду національної безпеки.

При канцелярії прем’єр-міністра Японії в зв’язку з імовірно проведеним в КНДР ядерним випробуванням був створений кризовий штаб. Уряд країни повідомляє, що фахівці штабу в терміновому порядку займаються збором і аналізом інформації.

Наприкінці серпня Північна Корея здійснила запуск балістичної ракети, яка пролетіла над Японією і впала в Тихому океані.

Глава КНДР Кім Чен Ин заявив, що черговий запуск балістичної ракети з території Північної Кореї є "важливою прелюдією" перед атакою на американський острів Гуам.

У МЗС Франції попередили, що Північна Корея працює над створенням ракети з ядерною боєголовкою, яка здатна подолати велику відстань.

Категорія: Суспільство та політика | Переглядів: 1764 | Додав: adminA | Теги: випробування, воднева бомба кндр | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]