Сб, 2024-04-20, 13:23
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2021 » Червень » 16 » В 2022 році з’явиться електричний позашляховик McLaren
00:23
В 2022 році з’явиться електричний позашляховик McLaren

McLaren У McLaren все-таки з’явиться електричний позашляховик-автомобіль з нехарактерним для бренду форм-фактором. Візьме участь в п’яти етапах гоночної серії Extreme E в 2022 році.

Технічний внесок британської марки виявиться мінімальним: Expreme E-моносерія, де всі учасники використовують ідентичні електромобілі Odyssey21, а з заводською командою McLaren Racing працюватимуть співробітники, не зайняті в програмі Формули-1.

McLaren стане четвертим автовиробником у серії Extreme E після Cupra, GMC і Hispano-Suiza. Британська марка вважає чемпіонат електричних позашляховиків перспективним і поділяє цінності організаторів.

На думку керівника McLaren Racing Зака Брауна, участь в Extreme E вписується у власну стратегію марки щодо скорочення шкідливих викидів, декарбонізації виробництва, скорочення відходів, підтримки різноманітності і рівності.

Оскільки в серії Extreme e всі виступають на ідентичних електричних позашляховиках E-SUV Odyssey21, а на кожному етапі пілотам допомагають всього чотири механіка і один інженер, участь в чемпіонаті не буде пов’язане з серйозними фінансовими витратами. Однак нові розробки McLaren все-таки зможе випробувати-регламентом дозволяється модернізувати силову установку, міняти навісне обладнання і аеродинамічний обвіс.

Однак досвід роботи з електричними позашляховиками навряд чи буде використаний для випуску серійної моделі — в McLaren неодноразово заявляли, що випуск кросовера вдарить по іміджу марки, і невластиві бренду автомобілі в Уокінгу створювати не стануть.

Категорія: Автомобілі | Переглядів: 1366 | Додав: admin | Теги: електричний, mClaren, позашляховик | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]