Пн, 2024-04-29, 02:42
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2023 » Жовтень » 27 » В яких авто найкраща аудіосистема
08:44
В яких авто найкраща аудіосистема

В яких авто найкраща аудіосистема Складаючи рейтинг автомобілів з найкращими звуковими системами можна було б просто вибрати дорогі автомобілі з більшою кількістю динаміків. Однак навіть маючи обмежений бюджет, хочеться побалувати себе якісною аудіосистемою.

Саме тому експерти Car Buzz включили до рейтингу транспортні засоби всіх цінових діапазонів. Основні критерії базуються на кількох важливих факторах; кількість динаміків, технічні характеристики, якість звуку, чіткість тощо.

Land Rover Range Rover оснащений фірмовою звуковою системою Meridian, яка містить 34 динаміки, двоканальний сабвуфер і підсилювач на 1600 Вт. Використовуючи технологію Meridian Trifield 3D, система створює ефект живого звучання. Що стосується технічних особливостей, аудіосистема преміум-класу Meridian включає цифрову обробку сигналу, Meridian Cabin Correction, Meridian Digital Dither Shaping, 3D trifield і активне шумозаглушення. Остання модель Range Rover також має технологію активного шумозаглушення третього покоління з мікрофонами, встановленими поза автомобілем, і динаміками в підголівнику, які створюють тихі зони в салоні.

Mercedes-Benz S-Class доступний з оновленням системи Burmester High-End 4D Surround Sound преміум-класу. Аудіосистема включає 30 динаміків, шість з яких є 3D, подвійні вбудовані сабвуфери FrontBass і додатковий сабвуфер у багажнику з власним підсилювачем потужністю 400 Вт.

Якщо вам потрібен не надто дорогий автомобіль, який має одну з найкращих автомобільних аудіосистем, Acura MDX пропонує ELS Studio Premium Audio. Доступний як частина технологічного пакету, ELS Premium Audio поставляється з 12 динаміками, які звучать краще, ніж багато дорожчих звукових систем. MDX Type S має аудіосистему ELS Studio 3D Premium із 16 динаміками, що забезпечує ще більш якісний звук. Справжні меломани не обійдуть увагою MDX Type S Advance з ELS Studio 3D Signature Edition Premium Audio, який містить 25 динаміків і 1000 Вт. Ця система оснащена високоякісними карбоновими динаміками, включаючи шість верхніх динаміків Highline, які подвоюють чіткість звуку, забезпечують чіткіші баси та додають більше глибини як вокалу, так і інструментам.

Cadillac Escalade має величезний простір, розкішні задні сидіння, потужний двигун V8 і чудову звукову систему. Нижні комплектації оснащені AKG Studio з 19 динаміками з підсилювачем і сабвуфером. Є навіть функція Conversation Enhancement, яка проектує мову водія назад на задні сидіння. Обравши вищий рівень оснащення, ви отримаєте аудіосистему AKG Studio Reference із 36 динаміками, яка включає три підсилювачі з переднім і заднім сабвуферами. Escalade оснащено динаміками не лише в дверях і на панелі приладів, а й у підголівнику й обшивці стелі, щоб створити відчуття об’ємного 3D-звуку.

Якби експерти складали список доступних за ціною автомобілів із найкращими звуковими системами, Nissan Kicks, ймовірно, опинився б на першому місці з якісним оновленням Bose. Kicks є найоптимальнішою моделлю в цьому списку, навіть враховуючи, що аудіосистема Bose Personal Plus доступна лише для найвищого рівня комплектації SR як частина пакету SR Premium. Можливо, вона не має найбільшої потужності чи кількості динаміків у цьому списку, але звук системи вражає, враховуючи ціну. Аудіосистема Bose Personal Plus містить вісім динаміків, два з яких є динаміками UltraNearfield.

BMW iX стандартно поставляється з аудіосистемою Harman Kardon з 18 динаміками та потужністю 560 Вт, але опціональна система об’ємного звучання Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound із 30 динаміками та потужністю 1615 Вт є більш цікавою опцією. Ця система об’ємного звучання включає високочастотні динаміки Nautilus Diamond Dome і невидимі динаміки Shy Tech у салоні для забезпечення найкращого звуку.

Багато моделей Audi доступні з аудіосистемою Bang & Olufsen, але S8 лідирує у рейтингу. Будучи однією з найдорожчих моделей в лінійці Audi, S8 вже стандартно оснащений звуковою системою Bang & Olufsen із 17 динаміками. Ця звукова система забезпечує якісний звук завдяки потужності 1920 Вт і об’ємному звуку 5.1.

Можливо, це занадто дорого для більшості покупців, але система Bentley Naim має найкращу якість звуку, яку ми коли-небудь чули в автомобілях. Система має 21 динамік з підсилювачем потужністю 2200 Вт із чотирма 6x9-дюймовими басами. Використовуючи цифрову обробку сигналу (DSP), система Naim може адаптувати музику до різних місць сидіння в автомобілі. Bentley навіть працювала з професійним музикантом, щоб створити спеціальну доріжку, яка демонструвала б вражаючий звук її системи Naim.

Запускаючи абсолютно новий суббренд, Jeep хотів включити одну з найкращих звукових систем. Ось чому Wagoneer і Grand Wagoneer були першими моделями, які почали випускати з автомобільними звуковими системами McIntosh. Нижня система MX950 оснащена 19 динаміками потужністю 950 Вт, які доступні в Wagoneer або Grand Cherokee. Grand Wagoneer отримав систему MX1375 Reference з 23 динаміками та потужністю 1375 Вт.

Аудіосистема Mark Levinson доступна в різних моделях Lexus, але експерти обрали два найкращі автомобілі компанії, щоб підкреслити максимальні можливості. Lexus LC 500 є одним із найкращих автомобілів у продажу завдяки високообертовому двигуну V8, який забезпечує плавну потужність. Система об’ємного звучання Mark Levinson Reference пропонує якісний звук. Lexus навіть залишив CD-програвач, одну з найрідкісніших функцій у цьому списку, оскільки якість звуку краща, ніж у MP3. Ця модель доступна з оновленням Quantum Logic Immersion Reference Surround Sound потужністю 2400 Вт, що перевершує всі пропозиції Lexus.

Категорія: Автомобілі | Переглядів: 1124 | Додав: admin | Теги: аудіосистема, авто | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]