Сб, 2024-04-20, 08:59
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2017 » Грудень » 22 » В США гіпнотизер допомагає клієнтам згадати ключі від біткоїн-гаманців
10:14
В США гіпнотизер допомагає клієнтам згадати ключі від біткоїн-гаманців

Професійний гіпнотизер з Південної Кароліни Джейсон Міллер пропонує послуги з відновлення доступу до криптовалютних сховищ - якщо ви раптом забули свій ключ від "віртуального золота". Про це повідомляє Fortune.

Міллер пропонує послуги тим, хто так чи інакше забув або втратив пароль від криптовалютного гаманця. При цьому ціна питання – 1 біткоїн + 5% від суми, що зберігається в гаманці.

"Я розробив методику, яка може допомогти людям зануритися в свої старі спогади або побачити речі, заховані ними раніше в надійному місці", - каже Джейсон Міллер.

За словами фахівця, який працює в Центрі гіпнозу Грінвілла, це лише одна з послуг його клініки. Також він обіцяє надати людям доступ до спогадів з минулого життя і подолати стрес.

І це працює – щорічно в клініку приїжджають сотні клієнтів. Для тих же, хто не може приїхати, Міллер проводить сеанси по Skype. Для цього потрібно мати власне програму, якісну веб-камеру і вільно розмовляти англійською мовою.

Як стверджує гіпнотизер, для відновлення пам’яті вистачить трьох сеансів і дає 100% гарантії, тому готовий отримати 5% від суми в криптогаманці відразу після відновлення доступу, проте 1 BTC доведеться заплатити ще до першого сеансу, а це близько $18 тисяч.

Категорія: Суспільство та політика | Переглядів: 1738 | Додав: abel | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]