Ср, 2024-04-24, 20:51
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2019 » Березень » 1 » В Україні можна буде залишити "чайові" банківською карткою
11:51
В Україні можна буде залишити "чайові" банківською карткою

Відтепер залишити "чайові" в українських закладах харчувань можна буде не лише готівкою, а й через карткові термінали "Приватбанку".

Така послуга запрацює у більшості популярних кафе та ресторанах країни вже впродовж найближчих двох місяців, зазначили у прес-службі банку.

Поки що таку функцію тестують в одній з київських мереж харчування Tarantino family. Її відвідувачі можуть оплачувати рахунок й залишати "чайові" офіціантам у безготівковій формі від 28 лютого.

Кожне третє замовлення в ресторані або кав'ярні хочуть оплачувати картками.  Клієнти не носять із собою готівку, щоб подякувати офіціанту за гарне обслуговування та настрій, – зазначив керівник напрямку з обслуговування торгових підприємств "Приватбанку" Євген Васильцов.

Й додав, що таке рішення – універсальне, підходить всім підприємствам громадського харчування та дозволяє забезпечити комфортне обслуговування клієнтів.

Як залишити "чайові" через термінал?

Потрібно повідомити про це офіціанта, який, у свою чергу, має обрати в POS-терміналі функцію "Оплата з чайовими" та запропонувати клієнту встановити фіксовану суму винагороди або ввести її на розсуд відвідувача.

Клієнт оплачуватиме чек однією транзакцією – карткою будь-якого банку або смартфоном.

Категорія: Розваги та відпочинок | Переглядів: 1553 | Додав: adminA | Теги: україна, банк, картка, чайові | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]