Вт, 2024-04-23, 20:31
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2021 » Жовтень » 11 » Вантаж технічної допомоги від США прибув в Україну
00:44
Вантаж технічної допомоги від США прибув в Україну

Україна сша У київський аеропорт "Бориспіль" у неділю прибув вантаж міжнародної технічної допомоги від Сполучених Штатів, яка надається в рамках реалізації надання додаткової допомоги ЗС України від уряду США за результатами домовленостей, досягнутих під час нещодавнього візиту президента Володимира Зеленського в США, повідомляє прес-служба Міноборони України.

"Крім раніше узгодженого обсягу в $250 млн, Україна отримує від американських партнерів медичне майно, озброєння, необхідні боєприпаси, високоточне озброєння і засоби спостереження радіолокації ще на $60 млн. Вантажі надходять декількома партіями, одна з яких прибула 10 жовтня, в Міжнародний аеропорт "Бориспіль", - йдеться в повідомленні.

У ньому уточнюється, що загалом, з 2014 року Україна вже отримала матеріально-технічної підтримки від США на загальну суму понад $2 млрд.

"Надання додаткової допомоги для безпеки від уряду Сполучених Штатів Збройним Силам України є черговим свідченням непорушного стратегічного партнерства між нашими державами", - наголошують у Міноборони.

Категорія: Економіка та фінанси | Переглядів: 1324 | Додав: admin | Теги: США, технічна, вантаж, Допомога, україна | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]