Чт, 2024-03-28, 10:35
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2018 » Вересень » 26 » Велика партія локомотивів General Electric прибула в Україну
09:25
Велика партія локомотивів General Electric прибула в Україну

Їх планують задіяти для перевезень у південному напрямку.

В морський торговельний порт Чорноморськ прибули сім нових тепловозів General Electric (GE) TE33AC Тризуб. Про це повідомив в.о. голови правління Укрзалізниці Євген Кравцов.

"З США вони виїхали приблизно місяць тому. За кілька днів - відправляться на доукомплектування в Україні", - зауважив він.

За його словами, прибуття наступної партії очікується через два тижні.

Зокрема, Кравцов відзначив, що  вже у листопаді вісім локомотивів GE Evolution будуть у роботі на залізниці.

"Плануємо задіяти їх для перевезень у південному напрямку. Маю надію, що зможемо перші 30 тепловозів отримати до кінця року", - наголосив він.

Нагадаємо, 6 вересня Солом’янський райсуд Києва надав тимчасовий доступ детективам НАБУ до документів, які перебувають у володінні ПАТ "Укрексімбанку" й стосуються укладання в 2018 році договору фінансового лізингу між Укрексімбанком і ПАТ "Укрзалізниця" та відповідної поставки 30 залізничних локомотивів General Electric.

Як повідомлялося, 23 лютого президент Петро Порошенко заявив про підписання низки угод між ПАТ "Укрзалізниця", ПАТ "Укрексімбанк" та "General Electric US" щодо закупівлі, модернізації та лізингу локомотивів американського виробництва.

Категорія: Бізнес і виробництво | Переглядів: 1567 | Додав: adminA | Теги: україна, локомотив, General Electric | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]