Чт, 2024-03-28, 17:59
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2022 » Жовтень » 4 » Великий пакет українських фільмів вперше купує Netflix
00:11
Великий пакет українських фільмів вперше купує Netflix

снайпер білий ворон Українське кіно та серіали почали з'являтися на Netflix з 2015 року. У вересні цього року стався гігантський стрибок – поява одразу трьох українських фільмів на місяць. Про це пише Forbes.

У 2016 році стрімінгова платформа Netflix стала доступною в Україні. Однак лише у 2021-му користувачі отримали можливість використовувати інтерфейс та слухати дубляж українською. До кінця 2022 року компанія має відкрити офіс у Варшаві, який керуватиме контентом сервісу в країнах Центральної та Східної Європи та, зокрема, в Україні.

Netflix вже почав пошук працівників, які говорять українською. Зазначається, що у вересні на стрімінговій платформі з'явилися три вітчизняні фільми "Дике поле", "Бурштинові копи" та "Зустріч однокласників", доступні для перегляду на території України. Вони були додані до двох частин "Слуги народу" студії Квартал 95, документального фільму "Зима у вогні" та стрічки "Носоріг" Олега Сенцова.

Проте, вже відомо про продаж великого пакета вітчизняних фільмів групою компаній Film.ua Group для показу на Netflix. Йдеться про 14 проектів.

На стримінгу з'являться "Скажене весілля", "Велика прогулянка" та "Кращі вихідні". У грудні вийде "Снайпер. Білий ворон". Продовжуються переговори про купівлю "Фокстера та Макса".

Про це розповіли люди, які причетні до створення цих стрічок. фільм. ua Group, через контрактні обмеження з американським стрімінгом, відмовився коментувати співпрацю. У PR-агентстві MSL Ukraine, яке відповідає за комунікацію Netflix в Україні, сказали, що "клієнт вирішив ніяк не коментувати питання".

Категорія: Шоу-бізнес і кіно | Переглядів: 1186 | Додав: admin | Теги: фільм, Український, пакет, Netflix | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]