Пт, 2024-03-29, 08:47
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2018 » Квітень » 12 » Відділення під повним керівництвом роботів відкрив китайський банк
13:34
Відділення під повним керівництвом роботів відкрив китайський банк

Другий за величиною банк Китаю China Construction Bank відкрив в Шанхаї відділення, в якому за обслуговування клієнтів повністю відповідають роботи.

Офіс площею 165 квадратних метрів розташований в районі Хуанпу та оснащений “розумними” автоматизованими роботами-касирами. З їх допомогою можна відкрити рахунок, відправити переказ, обміняти валюту, інвестувати в золото і отримати послуги з управління активами, – повідомляє Еспресо з посиланням на місцеві ЗМІ.

На вході до відділення клієнтів зустрічає “доброзичливий” робот, який відповідає на питання клієнта, використовуючи систему розпізнавання голосу. При першому візиті робот сканує документи клієнта, в подальшому визначає його за допомогою системи розпізнавання осіб.

Нова філія зможе обробляти 90% готівкових та безготівкових операцій, стверджують в China Construction Bank. Для заможних клієнтів, яким може знадобитися допомога консультанта, у відділенні передбачений кабінет для відеозв’язку з менеджерами по роботі з клієнтами.

Незважаючи на те, що відділення керується роботами, в ньому є співробітники-люди, готові допомогти клієнтам, якщо штучні асистенти зіткнуться з труднощами.

В China Construction Bank говорять, що всього встановили 1600 “розумних” машин самообслуговування в 360 відділеннях, щоб підвищити привабливість банку в очах технічно підкованих клієнтів і скоротити витрати на персонал.

Категорія: Бізнес і виробництво | Переглядів: 1585 | Додав: adminA | Теги: Керівництво, китай, банк, роботі | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]