Пт, 2024-04-19, 12:15
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2014 » Жовтень » 24 » Види автомобільних дисків
10:40
Види автомобільних дисків

Багато автолюбителів замислюються, які ж диски встановити на свою "ластівку", що б вона виглядала красиво. Але крім краси автомобільних дисків існують ще і їх види:

  1. штамповані диски;
  2. литі легкосплавні диски;
  3. складові диски;
  4. ковані легкосплавні диски;
  5. ковані легкосплавні диски.

Штамповані диски - одні з найпопулярніших дисків. Близько століття дані види дисків застосовуються для будівництва автомобілях.

Переваги: дані диски дешеві в своїй покупці, плюсом також є їх міцність і те, що їх можна відремонтувати в будь-якій майстерні.

Недоліки: непривабливий зовнішній вигляд, який автомобілісти звикли приховувати під пластиковими ковпаками, а також велика вага.

Литі легкосплавні диски також досить давно застосовуються для автомобілів.

Переваги: дані диски виглядають дуже ефектно, різноманітність моделей, трохи знижена вага.

Недоліки: такі диски влетять автолюбителю "в копієчку", а також мають досить велику вагу і нездатність до деформації, складність виготовлення — також можна віднести до їхніх недоліків.

Складові диски-гібрид, в яких литий корпус кріпиться титановими болтами до спиці.

Переваги: вага таких дисків менше, ніж литих легкосплавних, що дозволяє виготовляти диски великих діаметрів. До переваг складових дисків також можна віднести їхній різноманітний дизайн.

Недоліки: складність виготовлення і дуже висока ціна. Тому складові диски використовуються для автомобілів найвищого цінового сегмента.

Ковані легкосплавні диски. Щоб зменшити вагу колісних дисків, творцям довелося застосувати нову технологію. В даний час почалося виробництво кованих легкосплавних дисків, які мають невелику вагу і велику міцність.

Недоліки: ковані легкосплавні диски мають традиційні - велика вартість і висока ціна.

Категорія: Автомобілі | Переглядів: 11444 | Додав: defaultNick | Теги: вибір дисків, автомобільні диски, види дисків, диски | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]