Пт, 2024-04-19, 20:45
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2021 » Вересень » 25 » Види зовнішньої штукатурки - структурна, акрилова або силіконова
12:18
Види зовнішньої штукатурки - структурна, акрилова або силіконова

Види зовнішньої штукатурки - структурна, акрилова або силіконова

утеплення фасад штукатурка Будівництво або капітальний ремонт будинку вимагає великої кількості будівельних робіт і плану дій. Ефективна і легка обробка будинку забезпечується тонкошаровим і товстошаровим гіпсом. Найчастіше вони використовуються в системах теплоізоляції. Існує кілька видів і різновидів, які мають різні характеристики та ціни. З ними варто познайомитися, щоб створити найкращий фасад будівлі. Якщо ж ви ще не вирішили, де купити матеріали для утеплення фасадів, тоді радимо відвідати спеціалізований інтернет-магазин kolirbud.ua. На даному ресурсі ви знайдете великий вибір якісних та сучасних матеріалів для будівництва та ремонту.

Класифікація зовнішніх штукатурок

Будівельні компанії мають широкий спектр зовнішніх оздоблень. Діляться вони в основному за рахунок кількості та товщини шарів. Тому зовнішні штукатурки бувають двошарові, тришарові і одношарові (тонкошарові). У свою чергу, за призначенням розрізняють базовий гіпс (цементно-вапняний і цементний) та фасадний гіпс.

Також товари розрізняють за змістом. Вибір відповідного матеріалу для стіни залежить від методу утеплення стіни, наприклад, двошарової стіни. Мінеральний, силікатний, силіконовий, силоксановий гіпс або їх комбінації можна укладати поверх мінеральної вати, яка є паропроникною. З іншого боку, полістирол можна покрити практично будь-якою штукатуркою.

Декоративні штукатурки

Будівельні вироби з гіпсу також є декоративними штукатурками. Декоративна штукатурка підбирається до кожного типу матеріалу. Його можна наносити на бетон або плити, відрізняється різноманітністю скульптури. Допускаються зовнішній і мінеральний мозаїчний гіпс (галька). Мозаїка смолиста, містить різні мінерали і синтетичні камені.

утеплення фасад штукатурка

Використовувана смола поєднує в собі мінерали і впливає на міцність штукатурки. З іншого боку, зовнішня мінеральна відрізняється міцністю, паропроникністю і стійкістю. Мінерали, з яких складається цей гіпс, також мають водовідштовхувальні властивості.

Структурні штукатурки

Структурні штукатурки складають окрему категорію. Вони відрізняються структурою і щільністю. Мають зернисту текстуру з таких мінералів, як мармур. Завдяки цьому вони дозволяють створювати різні форми. Як правило, мають білий відтінок, але торговці будматеріалами пропонують і тоновану продукцію. Їх отримують шляхом додавання спеціальних структурних фарб.

Є різні види штукатурки:

  • баранина;
  • травертин;
  • бетон.

Акрилові або силіконові штукатурки

Акрилові штукатурки випускаються в готовому вигляді мас. Їх перевага - можливість забарвлення в різні кольори. Вони міцні і не вигоряють, а покриті ними стіни можна змити водою під тиском. Однак вони не володіють паропроникними властивостями. Тому їх не можна використовувати на утеплювачі з мінеральної вати, крім силіконової штукатурки.

утеплення фасад штукатурка

На відміну від акрилових, силіконова штукатурка міцна і паропроникна. Вона також гідрофобна. Виготовлена з калієвого рідкого скла, гнучка і стійка до пошкоджень. Також цей вид штукатурки нечутлива до температури та вологості. Завдяки спеціальному шару на них під час дощу видаляються всі забруднення. Ось чому вони найчастіше використовуються на поверхнях, що піддаються сильному забрудненню, або на переповнених дорогах.

Висновок

Вибір штукатурки для фасаду надзвичайно важливий. Якщо є сумніви, яку вибрати, скористайтеся порадою професіоналів, яких ви знайдете на ресурсі kolirbud.ua. При покупці матеріалів варто звертати увагу не лише на ціни, але і на властивості будівельного матеріалу.

Категорія: Будівництво та ремонт | Переглядів: 1412 | Додав: admin | Теги: фасад, штукатурка, утеплення | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]