Пт, 2024-03-29, 06:51
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2017 » Листопад » 26 » Відправити своїх астронавтів на Місяць планує Японія
17:19
Відправити своїх астронавтів на Місяць планує Японія

Японія планує співпрацювати з NASA для того, щоб виконати завдання по відправці своїх астронавтів на поверхню Місяця. Про це повідомляє видання Yomiuru.

За даними видання, Японія збирається взяти участь у проекті по створенню навколомісячної станції Deep Space Gateway, яка, ймовірно, буде виведена на орбіту супутника Землі в 2024-2026 роках.

У японському уряді сподіваються, що участь дозволить країні відправляти власних астронавтів у складі пілотованих місій на поверхню Місяця. "Участь у міжнародному проекті з освоєння космосу дозволить Японії дістати не тільки наукові дані, але і розвине її космічну галузь, зробить її більш конкурентоспроможною", - наголошується в матеріалі Yomiuru.

Японія з 1998 року бере участь в роботі проекту Міжнародної космічної станції (МКС): один з основних модулів станції - дослідна лабораторія "Кібо" - побудована саме японцями. Це найбільший модуль МКС. Утім, майбутнє МКС поки що невизначено, період її роботи поки що продовжено лише до 2024 року.

Категорія: Наука, техніка і Hi-Tech | Переглядів: 1735 | Додав: adminA | Теги: місяць, астронавти, Японія | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]