Пт, 2024-04-26, 07:31
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2022 » Липень » 10 » Військові навчання для цивільних розпочалися у Києві
00:38
Військові навчання для цивільних розпочалися у Києві

військове навчання цивільна У столиці України розпочалися військові заняття з цивільними, щоб підвищити рівень захисту оборони міста. Про це повідомили у Київській міській раді.

Як заявив міський голова Києва Віталій Кличко, насамперед підготовку проходять працівники комунальних підприємств та працівники райдержадміністрацій столиці.

"Їм надають ключові знання, зокрема, з надання екстреної домедичної допомоги. В нинішніх умовах – це вкрай необхідно. Бо вісімдесят відсотків загиблих під час бойових дій – це люди, які втрачають багато крові. І важливо знати, як в умовах війни можна врятувати життя пораненому. Також постійно заняття проводять для різних підрозділів міської влади", – повідомив мер.

Надалі до такої підготовки місто залучатиме всіх бажаючих. Подібні заняття організують у кожному районі столиці.

План занять включає практичні дії та відпрацювання наступних навичок: вогнева підготовка та порядок дій під час обстрілу супротивника; тактична медицина; інженерна підготовка та порядок поводження з вибухонебезпечними предметами; забезпечення цивільного захисту населення; дії в умовах радіаційного та хімічного забруднення.

У відомстві зазначили, що у Києві діє об'єднаний навчальний центр з підготовки підрозділів Територіальної оборони та муніципальної безпеки столиці для відпрацювання спільних дій щодо протидії викликам збройної агресії росії.

Столична влада планує розширити програму підготовки населення до національного опору та розробити тренування для всіх категорій цивільного населення, включаючи жінок, студентів та старшокласників.

Категорія: Суспільство та політика | Переглядів: 1229 | Додав: admin | Теги: цивільна, навчання, військове, Київ | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]