Чт, 2024-04-25, 02:31
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2018 » Грудень » 21 » Виконувати ранкову гімнастику навчить робот. ВІДЕО
16:30
Виконувати ранкову гімнастику навчить робот. ВІДЕО

Шестилапий робот Robugtix Z6 показав як виконувати ранкову гімнастику.

Інженери гонконгської компанії Robugtix розробляють багатофункціональних роботів-багатоніжок для допомоги людям з переміщенням невеликих вантажів, виконувати різні завдання з моніторингу і просто розважати, передає "Авто 24".

На створення Z6 знадобилось п'ять років. Габарити моделі 20х23х13.7 см у складеному стані і 52х49х17 см. Вантажопідйомність до 2,6 кг.

Управління роботом здійснюється віддалено через дистанційний пульт з монітором, а у корпусі робота вмонтована захищена камера з режимом потокового відео. Зворотній зв'язок дозволяє ефективно використовувати Z6 при оглядах, дослідженнях на місцевості, пошуково-рятувальних операціях.

Шестилапий робот вміє підніматися і спускатися по сходах, долати перешкоди на шляху і перевертатися в робоче положення в разі падіння. Швидкість пересування Z6 по рівній поверхні становить до 1,08 км/год.

Гексапод Robugtix Z6 дуже рухливий, завдяки тому, що кожна його лапа має три суглоби, що вільно обертаються у трьох площинах. Управління здійснюється через вдосконалене програмне забезпечення роботів-павуків Bigfoot Robotics Engine Pro.

У плані розваг Robugtix Z6 багато пропозицій. Ранкова гімнастика входить до нього.

Категорія: Суспільство та політика | Переглядів: 1628 | Додав: adminA | Теги: ранкова, робот, гімнастика, виконання, навчання | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]