Сб, 2024-04-20, 03:38
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2021 » Серпень » 19 » Використовуємо фен: корисні нюанси і рекомендації
11:37
Використовуємо фен: корисні нюанси і рекомендації

Використовуємо фен: корисні нюанси і рекомендації

використання фен Фен на сьогоднішній день є найдоступнішим і популярним засобом для укладання волосся. До того ж, він тепер має величезну кількість насадок. Завдяки самим різним модифікаціям цього приладу можна досягти самих різних укладок. Говорячи про бренди, популярним виробником фенів є французький бренд Ровента, продукція якого в Україні представлена на сторінці https://www.rowenta.ua/ДОГЛЯД-ЗА-ВОЛОССЯМ/c/ДОГЛЯД-ЗА-ВОЛОССЯМ/Фени-для-волосся/c/hair%2Bdryers. Це сайт офіційного представника Rowenta в країні, а тому — це повна гарантія якості та надійності всієї техніки та аксесуарів, які представлені на сайті.

Ще слід зауважити, що за допомогою rowenta.ua можна оперативно та зручно знайти офіційних дистриб'юторів у всіх містах України, а також онлайн замовити продукцію з повною гарантією на сервісний ремонт, в разі необхідності, та обмін за європейськими стандартами. Якщо коротко — окрім якості продукції, зокрема і фенів від Rowenta, ви також можете розраховувати і на поний сервіс.

Вибір фенів: нюанси

Потужність і насадки

Потужність фенів варіюється від двохсот до майже двох тисяч Ватт. Але для не дуже густого чи короткого волосся навіть менш потужного пристрою буде цілком достатньо. А ось власницям довгої і важкої шевелюри краще буде вибрати що-небудь набагато більш потужніше.

Фен-щітка є одним з найбільш популярних варіантів. Високою потужністю він не володіє, але відмінно підійде для укладання волосся, а не для їх сушки. Наприклад, з його допомогою можна відмінно випрямити неслухняне волосся. А ось насадки для такого фена слід вибирати в залежності від того, якого результату з їхньою допомогою ви хочете досягти.

насадка фен Rowenta

Наприклад, насадка-концентратор направить в потрібне місце струмінь повітря, що дозволить швидше просушувати там волосся. Вона виглядає як трохи сплюснутий циліндр. А насадка-дифузор - це широкий розтруб з невеликими отворами. Вона навпаки розсіює струмінь повітря і робить сушку набагато м'якшою і щадить волосся. Якщо ж вона ще й має пальчики, то здатна закріпити локони і надати їм об'єм біля коріння.

Використання фену: поради

Перукарі не радять сушити волосся феном відразу ж після того, як ви його помили. Це неправильний підхід. Краще спочатку промокнути волосся рушником, а тільки потім можна починати сушку. Лише спочатку потрібно розчесати волосся гребінцем, який має рідкісні зубчики. Також можна нанести спеціальний засіб для укладання на самі корені.

використання фен Rowenta

Якщо використовувати спрей і розгладжуючі флюїди, то зачіска вийде більш гладкою. А об'єм додасть:

  • мус;
  • пінка;
  • гель.

Якщо ви хвилюєтеся за своє волосся, то ще можете використовувати спеціальні засоби, які захистять їх від дії фена. Їх сьогодні теж існує безліч.

Категорія: Мода і краса | Переглядів: 1451 | Додав: admin | Теги: фен, використання | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]