Чт, 2024-04-25, 12:39
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2020 » Серпень » 31 » Випробування безпілотних вантажівок почав Google
00:09
Випробування безпілотних вантажівок почав Google

Google випробування безпілотна вантажівка Випробовувати такі машини почала компанія Waymo, яка належить Google. Автомобілями керують завдяки програмному забезпеченню. На перших етапах тестувань в кабіні все ж перебуватиме водій, який «страхуватиме» комп’ютер. Перші ж повністю автономні випробування пройдуть лише за кілька років. Про це повідомляє Transportationnation.

Тим часом керівництво Waymo стверджує, що компанія не планує самостійно виробляти безпілотні вантажівки, а лише розробляє спеціальний софт для безпілотних машин. У компанії заявляють про мету «створити найдосвідченішого водія в світі». ЗМІ припускають, що Waymo продаватиме програмне забезпечення виробникам безпілотних автомобілів.

Як відомо, навесні 2019 року компанія Waymo провела картрування доріг в штатах Техас та Нью-Мексико за допомогою мінівенів Chrysler Pacifica, оснащених камерами і датчиками високої чіткості.

 

Категорія: Автомобілі | Переглядів: 1420 | Додав: adminA | Теги: безпілотна, Google, Вантажівка, випробування | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]