Сб, 2024-04-20, 06:05
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2016 » Вересень » 23 » Візи для українців скасували острови Сент-Кітс і Невіс
18:01
Візи для українців скасували острови Сент-Кітс і Невіс

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін 21 вересня провів зустріч з міністром закордонних справ Федерації Святого Крістофера (Сент-Кітс) і Невіс Марком Брентлі, у ході якої було укладено Угоду між Україною та Сент-Кітс і Невіс про взаємне скасування візових вимог. Про це повідомляється на сайті МЗС.

"Положеннями Угоди передбачається, що громадяни України та громадяни Федерації Святого Кристофера (Сент-Кітс) і Невісу, які користуються дійсними проїзними документами, можуть в’їжджати, виїжджати, прямувати транзитом та перебувати терміном до 90 днів без віз на територіях відповідно Сент-Кітс і Невісу та України", - йдеться у повідомленні.

Федерація Сент-Кітс і Невіс, також відома як Федерація Сент-Крістофер і Невіс - держава в східній частині Карибського моря, що складається з двох островів - Сент-Кітс і Невіс, які належать до Малих Антільських островів.

Площа країни - 261 км. кв. Населення - 50 тис. осіб. Столиця Бастер розташована на острові Сент-Кітс. Сент-Кітс і Невіс є найменшою державою західної півкулі як за площею, так і за чисельністю населення. Є членом Британської Співдружності, очолюваної королевою Великобританії.

Раніше повідомлялося, Україна та Албанія домовилися про взаємне скасування візових вимог, а Румунія запровадила безкоштовні довгострокові візи для українців.

Категорія: Спорт і туризм | Переглядів: 1853 | Додав: adminA | Теги: віза українці, скасування, острови, сент-кітс, невіс | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]