Чт, 2024-04-18, 14:35
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2021 » Листопад » 8 » Власний автомобіль випустить підрозділ BMW М
00:05
Власний автомобіль випустить підрозділ BMW М

BMW Колишній глава м-підрозділу BMW Маркус Флаш заявив, що баварці "безумовно" випустять власну "емку", яка буде являти собою окрему модель, а не "заряджену" модифікацію будь-якого автомобіля з лінійки БМВ.

“Незалежна” модель повинна з’явитися вже в найближчому майбутньому, але чи буде це суперкар на зразок М1, або більш практичний автомобіль на зразок кросовера, поки невідомо. Є ймовірність, що їй стане флагманський позашляховик, який дебютує до кінця місяця.

Флаш розповів, що власна модель M-підрозділу приєднається до модельного ряду баварської марки вже в найближчому майбутньому. “Що ж, “незалежна” М-модель безумовно знову з’явиться на світ”, — зазначив він.

“Ядром нашого бренду як і раніше є гонки і високі характеристики на дорозі. Тим не менш, ми хочемо зберегти і клієнтів, яким подобається виразна розкіш. З M8 і її похідними ми вже домоглися успіху, але є ще сегмент, в якому відбувається багато всього цікавого і в якому ми ще не представлені. Я поки не можу сказати про це більше”, — сказав екс-глава м-підрозділу.

При цьому BMW нещодавно назвала дату прем’єри нового флагманського м-кросовера: повнорозмірний позашляховик з гібридною силовою установкою розсекретять 16 листопада на автосалоні в Лос-Анджелесі.

Публічний дебют відбудеться два тижні потому – 30 листопада о 02:00 за київським часом. Офіційно підтверджено, що флагман BMW M будуть випускати в США, але інші подробиці тримаються в секреті. Немає ясності і з назвою: одні джерела запевняють, що новинку назвуть X8 M, інші стверджують, що кросовер отримає ім’я X M.

Категорія: Автомобілі | Переглядів: 1332 | Додав: admin | Теги: випуск, автомобіль, BMW М | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]