Сб, 2024-05-04, 00:34
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2023 » Грудень » 11 » Вогонь зі Святої землі доставили в Україну
00:13
Вогонь зі Святої землі доставили в Україну

Напередодні Різдвяних свят словацькі скаути передали в Україну Вифлеємський вогонь миру. Його розвезуть у всій Україні, а також запалять у прикордонних підрозділах. Про це повідомляє пресслужба Державної прикордонної служби України.

"Напередодні Різдвяних свят передали його словацькі скаути у міжнародному пішохідному пункті пропуску "Малі Селменці". Від вогню запалили лампадки та свічки. Їх розвозять по всій Україні, а також запалять у прикордонних підрозділах", - йдеться у повідомленні.

Додамо, що Вифлеємський вогонь миру - це міжнародна щорічна скаутська акція до святкування Різдва Христового, що полягає у поширенні символічного вогню, запаленого на місці народження Ісуса Христа. В Україні з 1999 року Вогонь, що символізує мир, любов і добро, що символічно поєднує всіх українців, поширюють пластуни - українські скаути. Щороку пластуни передають Вифлеємським вогонь миру громадам міст, лікарням, школам, притулкам, державним установам по всій Україні. З початком російсько-української війни пластуни передають Вифлеємський вогонь миру та різдвяні подарунки українським захисникам в зону бойових дій.

Категорія: Розваги та відпочинок | Переглядів: 181 | Додав: admin | Теги: україна, земля, Свята, Вогонь | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]